Vanaf 1 juli 2024 krijgt Digitaal Handelingsprotocol Begaafdheid (DHH ) een nieuwe eigenaar: Topicus Onderwijs. Wij werken al meer dan vijf jaar samen met Topicus als partner op het gebied van schoolkwaliteit. Topicus is expert in het bieden van ICT-oplossingen voor het (basis)onderwijs en daarom een zeer geschikte partij voor DHH. Met hun kennis is de continu├»teit voor de toekomst van DHH goed geregeld.

Verandert er iets op 1 juli aan DHH?

Nee, op 1 juli ziet DHH er nog precies hetzelfde uit en loggen klanten op de gebruikelijke wijze in. De jaarfactuur is al in januari betaald, dus ook financieel en administratief merken klanten daar in 2024 niets van. Sylvia Drent blijft auteur van DHH en verzorgt ook in het nieuwe schooljaar alle cursussen. Deze zijn al beschikbaar op dhh-po.nl/cursusaanbod.

Wat verandert er dan wel?

Met alle vragen kunnen klanten nog steeds terecht bij de helpdesk. Vanaf 1 juli is de helpdesk voor DHH bereikbaar via Topicus onder de naam servicedesk DHH via telefoonnummer 0570-258003. De servicedesk is iedere werkdag van 8.30 tot 12.30 uur bereikbaar. Uiteraard staan deze contactgegevens na de overgang ook in DHH zelf en op deze website.

Vanaf 2025 verandert er administratief natuurlijk ook wat. De volgende factuur krijgen klanten van Topicus. Daarnaast heeft een nieuwe eigenaar uiteraard gevolgen voor het contract en de verwerkersovereenkomst. Hierover komt ook informatie van Topicus.

Hoe worden klanten verder geïnformeerd?

Begin juli ontvangen alle klanten een welkomstmail van Topicus waarin alle relevante informatie staat die voor scholen en gebruikers van belang is.