Wilt u meer weten over het Digitaal handelingsprotocol begaafdheid, of over de implementatie in de dagelijkse praktijk van uw school? Er zijn diverse mogelijkheden in uw regio:


Midden Nederland:

Zuiden van Overijsel (onder Zwolle)-Gelderland-Utrecht-Flevoland-Zuid-Holland-bovenste helft Noord Brabant (boven lijn Tilburg-Breda) 

Adviesbureau voor hoogbegaafde kinderen in het basisonderwijs

U kunt zich laten ondersteunen door een uitgebreid cursusaanbod van auteur Sylvia Drent (verbonden aan het Adviesbureau hoogbegaafde kinderen basisonderwijs). Zij verzorgt een aantal trainingen specifiek gericht op het werken met het DHH, onder andere de voorlichtingsbijeenkomst over het DHH en de Studiedagen Werken met het DHH, bedoeld voor intern begeleiders of specialisten begaafdheid. Ook verzorgt zij cursussen voor het opstellen van beleid voor scholen die werken met het DHH. Klik hier om het aanbod te bekijken.

(Foto: Adri Leuverink)

Sylvia Drent is auteur van het Digitaal handelingsprotocol begaafdheid. Het DHH is mede ontwikkeld door Eleonoor van Gerven (Slim! Educatief).


Noord Nederland:

Groningen, Friesland, Drenthe, Waddeneilenden, Noordoostpolder, noorden van Overijsel (boven Zwollle) en Noord-Holland

Talento

Annita SmitVia Talento kun u zich laten ondersteunen en begeleiden door Annita Smit, expert in talentontwikkeling en begaafdheid.

Zij is gecertificeerd trainer van het DHH.

Bekijk voor meer informatie en mogelijkheden haar website.


Zuid Nederland:

Noord-Brabant onder de lijn Tilburg-Breda, Limburg (behalve noordelijke punt), Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden

Praktijk en onderzoeksbureau voor orthopedagogiek

IE Quest is gecertificeerd trainer van DHH die u kan ondersteunen en begeleiden bij het gebruik van DHH. Klik hier om het aanbod te bekijken.
Lees verder over IE Quest. U neemt contact op via iequest@hotmail.com, of 06-40398562 (werkdagen 9:00 – 17:00, niet opgenomen tijdens begeleidingen)


(links)
Winny Bosch-Sthijns:
orthopedagoog NVO, tevens praktijkhouder

(rechts)
Richelle Bosch:

sociaal pedagoog