Het cursusaanbod DHH is tot nu toe een succes. In de afgelopen periode hebben een flink aantal nieuwe gebruikers en meer ervaren gebruikers gebruik gemaakt van dit aanbod. Nu is daar een nieuwe verdiepingscursus bijgekomen over het opstellen van een handelingsplan na de analyse van de gegevens in het verslag diagnostiek. In deze cursus komt vooral het vormgeven van de begeleiding van de leerling aan bod, zowel didactisch als pedagogisch en de rol die DHH daarbij kan spelen via de module leerlingbegeleiding. Ook in deze cursus wordt weer gewerkt met eigen casuïstiek. De eerste gelegenheid is online op woensdag 26 mei. Na de zomervakantie zullen er naar verwachting ook weer live cursussen gepland worden.

Graag wijzen we u op de nieuwe data en locaties van de Basiscursus DHH en de Verdiepingscursus DHH voor de tweede helft van het schooljaar 2020-2021.
Klik hier voor het aanmeldformulier en de cursusdata.