Webinars

Regelmatig wordt er een introductie videoconference/webinar DHH gepland.

Actuele data worden op deze pagina vermeld als deze er zijn. Staan er geen webinars gepland? Neem dan contact op…

 

Praktische informatie

Om deel te nemen aan een webinar gebruiken we het programma Gotomeeting. U hoeft zich niet aan te melden, of een tegenbericht te sturen: Middels deze link kunt u deelnemen: https://www.gotomeet.me/VanGorcum

De webinar vindt plaats in een ‘meeting’. Als de meeting nog niet is gestart, ziet u na het klikken op de link een scherm met een mededeling hierover. U kunt rustig wachten tot de meeting gestart wordt door de organisator. Als de meeting is gestart, ziet u een welkomstscherm of de webinar is al begonnen. U bent aanwezig in de meeting met in eerste instantie alleen uw microfoon. U kunt deze makkelijk uitzetten door op ‘mute’ te klikken. U kunt uw webcam aanzetten. Dit is niet verplicht. Als u een vraag heeft, kunt u deze stellen in de Chat functie. Het kan gebeuren dat de organisator uw microfoon uit heeft gezet vanwege achtergrond geluid.

Heeft u nog niet eerder een Gotomeeting sessie gedaan? Via deze link kunt u een test doen, om te zien of uw audio en beeld werken. Hier kunt u ook zien wat u kunt verwachten van het programma Gotomeeting: http://help.citrix.com/getready

Gebruikt u een tablet of telefoon, dan kan er gevraagd worden een app te downloaden. Ook op PC kunt u een klein programma installeren van Citrix, de maker van Gotomeeting. Op de PC is het niet noodzakelijk, u kunt gebruik maken van de web-versie. Het programma werkt wel makkelijker.

De ID van de meeting is 481-847-997. Deze kan gevraagd worden in sommige gevallen. In principe is de link om deel te nemen voldoende.
Gotomeeting vraagt om een keuze te maken tussen computer audio en phonecall. Kies computer audio.
Gotomeeting vraagt ook om uw naam en e-mail in te vullen. Naam is verplicht, e-mail niet.

Zet uw geluid aan en microfoon aan. Camera mag, maar hoeft niet.

Mocht u onverhoopt niet kunnen deelnemen, om technische redenen of andere redenen, neem dan contact o.